Son Dakika: Fatih Portakal Hakkında Suç Duyurusu

Antalya'da , FOX haber suncuusu Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Antalya adliyesine gelen 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, Cumhuriyet savcılığına Fox Haber sunucusu Fatih Portakal hakkında hazırladıkları suç duyurusu dilekçesini sundu.

Son Dakika: Fatih Portakal Hakkında Suç Duyurusu

Adliye çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Meltem Kılınç , Fatih Portakal'ın 10 Aralık 2018 tarihinde sunduğu ana haber bülteninde, Fransa'daki mazot zammı eylemleriyle başlayan ve büyüyen sarı yelekliler protestolarına ilişkin yaptığı eleştiriyi hatırlatarak, Portakal'ın "Türkiye'de barışçıl protestolar olamaz, hadi bakalım barışçıl bir eylem için zamları protesto edelim. Doğal gaz zamlarını, hadi bakalım, yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak sokağa korkudan, endişeden dayak yerim vesaire. Hakkımı arayacağım ama ne yaparım başım belaya girer mi, kaç kişi çıkar Allah aşkına?" sözlerini sarf ettiğini söyledi.  

Portakal'ın Paris'teki olaylar gibi insanları ayaklanmaya davet ettiğini iddia eden Meltem Kılınç, Gazeteci Fatih Portakal hakkında dava açılmasını istediklerini söyledi.