Son Dakika! BDDK'dan Kredi Kartı ve Kredi Açıklaması !

BDDK Başkanı Akben, Kredi kartlarında taksit sınırı ve bireysel tüketici kredilerinde vade uzatımı yönünde çalışma yapıldığını, ihtiyaç kredilerinde vade 36 aydan 60 aya çıkarılacağını, taşıt alımı  amacıyla kullandırılacak 120 bin liraya kadar olan taşıt kredilerinde vadenin 60 aya yükseltileceğini söyledi.BDDK Başkanı'ndan son dakika açıklamaları art arda geldi. Bireysel kredi ve kredi kartlarında vade uzatımına yönelik çalışmalar başladı. BDDK Başkanı Tüketici ihtiyaç kredilerinde maksimum 36 olan v

Son Dakika! BDDK'dan Kredi Kartı ve Kredi Açıklaması !

BDDK Başkanı Akben, Kredi kartlarında taksit sınırı ve bireysel tüketici kredilerinde vade uzatımı yönünde çalışma yapıldığını, ihtiyaç kredilerinde vade 36 aydan 60 aya çıkarılacağını, taşıt alımı  amacıyla kullandırılacak 120 bin liraya kadar olan taşıt kredilerinde vadenin 60 aya yükseltileceğini söyledi.

BDDK Başkanı'ndan son dakika açıklamaları art arda geldi. Bireysel kredi ve kredi kartlarında vade uzatımına yönelik çalışmalar başladı. BDDK Başkanı Tüketici ihtiyaç kredilerinde maksimum 36 olan vade sayısının 60 aya çıkarılacağını söyledi. Seyahat acenteleriyle ilgili yurtiçi taksit harcamalarında taksit sayısı 9 aydan 12'ye çıkarılacak.

Araç Almak İsteyenlerin Yüzünü Güldürecek Gelişme

120 bin TL'ye kadar taşıt kredilerinde daha önce vade sayısı 48 olarak belirleniyordu, BDDK Başkanının az önceki açıklamasına göre ilgili alımlar amacıyla kullandırılacak kredilerde taksit sayısı 60 aya kadar yükselebilecek. 

Faizlerin de Düşürülmesi Bekleniyor

Fakat tüketiciler an itibariyle bankalardan kredi çekmek istediklerinde yüksek faiz oranlarıyla karşı karşıya kalıyor. 

DETAYLAR GELİYOR!