Son Dakika! Af Bekleyenler Sosyal Medyada Birleşti! 'MHP Mahkuma Vicdan Borcun Var'

Son Dakika! Af teklifi ile ilgili beklentilerini sürdüren mahkum yakınları sosyal medyada birleşti, Milliyetçi Hareket Partisi ve diğer partilere seslerini duyurmaya çalışan mahkum yakınları seçim öncesinde af düzenlemesi teklifinin gündeme getirilmesini talep ediyor.

Son Dakika! Af Bekleyenler Sosyal Medyada Birleşti! 'MHP Mahkuma Vicdan Borcun Var'

Son Dakika ! Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesinde de yer alan şartlı ceza indirimi konusu gündemdeki yerini koruyor. Mahkum yakınları af teklifiyle ilgili sosyal medya üzerinden MHP ve yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor. Twitter'da en çok konuşulan konuların başında yer alan 'MHP Mahkuma Vicdan Borcun Var' hashtagına şartlı ceza indirimi konusuna sıcak bakanlar kadar , ilgili teklifin geçmemesi gerektiğini söyleyenler de var.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şartlı ceza indirimiyle ilgili geçtiğimiz günlerde genel merkez önünde toplanan kalabalığa tekliflerinin arkasında olduklarını belirtmiş, konuyla ilgili diğer partilerle de istişare halinde olunması gerektiğini, tek başına MHP'nin kanun teklifini TBMM'den geçiremeyeceğini söylemişti. 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerden önce şartlı ceza indiriminin gündeme gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmese de , iktidar tarafından yapılan bir çok açıklamada şartlı ceza indirimiyle ilgili çalışmaların seçim sonrasında gündeme getirileceği vurgulanmıştı. Bir son dakika değişikliği yapılıp yapılmayacağı hala bilinmiyor. Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.