Skandaldan Sonra! O Polislerin İfadesi Ortaya Çıktı

Giresun'da 82 yaşındaki Yusuf Topal'a biber gazı sıktıktan sonra, ters kelepçe takarak yerde sürükleyen ve ölümüne sebep olduğu belirtilen iki polisin savcılıktaki ifadeleri gün yüzüne çıktı.

Skandaldan Sonra! O Polislerin İfadesi Ortaya Çıktı

Polis memurları ilk ifadelerinde, yaşlı adamın kendilerine güçlük çıkardığını ve asıl mağdurun kendileri olduğunu öne sürdü.  82 Yaşındaki Yusuf Topal'ın ölümüyle sonuçlanan olayın akabinde açığa alınan ve savcılığa ifade verdikten sonra salıverilen iki polisin ifadeleri ortaya çıktı. Haklarında soruşturma başlatılan iki polis, doktorun beyaz kod vermesi üzerine bölgeye gittiklerini söyledi.

Goldenbahis src="http://www.kamubulteni.com/images/upload/opolisler.jpg" />

Sağlık merkezi önünde gözaltına almak istedikleri 82 yaşındaki adamın kendilerine direndiğini söyleyen polisler, bu sebeple ters kelepçe takmak ve biber gazı kullanmak zorunda kaldıklarını öne sürdü. Yaşlı adamın ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili savcılıkta 'Asıl mağdur biziz' diyen polisler, üzerlerine atılan suçlamaları kabul etmedi. Bu arada ailenin şikayeti doğrultusunda İl Sağlık Müdürü, sağlık merkezindeki doktor Ö.Y. hakkında soruşturma başlattı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA