Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Belli Oldu (Hakkari)

Cumhurbaşkanı Erdoğan kahreden şehit haberini az önce verdi. 4 kahramanımız patlama sonucu şehit oldu. Kahraman şehitlerimizin isimleri açıklanmaya başladı. İşte şehitlerimizin isimleri ve memleketleri.

Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Belli Oldu (Hakkari)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı son dakika açıklamasında Hakkari 'deki mühimmat patlamasında 4 askerimizin şehit olduğunu 20 askerimzin yaralanndığını söyledi.

Türkiye 'yi kahreden haberin ardından vatandaşlar , kahraman şehitlerimizin isimlerinin ve memleketlerinin açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 'IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada kahreden haberi şu sözlerle verdi:

"Bu gece maalesef Hakkari'de bir mühimmat depomuzdaki patlama sebebiyle şu an itibariyle dört evladımız şehit oldu ve 20 civarında yaralımız var. Allah'tan şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyoruz."

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ VE MEMLEKETLERİ

Patlama sonucu şehit olan askerlerimizin isimleri ve memleketleri belli olmaya başladı.İşte isim ve memleketleri belli olan şehitlerimiz.

Konya 'ya Şehit Ateşi >> Detaylar için TIKLAYIN

Şanlıurfa'ya Şehit Ateşi >>  Detaylar için TIKLAYIN

Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü >>> Detaylar için TIKLAYIN

Alanya'ya şehit ateşi düştü >> Detaylar için TIKLAYIN

Muş'a şehit ateşi düştü >>> Detaylar için TIKLAYIN

ŞEHİT ATEŞİ İSTANBUL'A DÜŞTÜ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde önceki gün mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonucu, aralarında İstanbullu er Melih Sancar'n da bulunduğu 7 asker şehit oldu. Melih Sancar'ın şehadet haberi Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde yaşayan ailesine ulaştı. Acı haberin ardından şehidin baba ocağına bayraklar asıldı. Şehidin evinin önünden ambulans hazır bekletilirken, şehidin ailesi taziyeleri kabul etti.

Detaylar geldiğinde haberimize ekleyeceğiz.

Kamubulteni.com  | Ankara