Şehit Cenazesinde CHP'lilere Saldırı için 'Sopa' Dağıtıldı İddialarına Valilikten Yanıt

Ankara Çubuk'ta meydana gelen olaylarla ilgili her geçen saat yeni iddialar gündeme geliyor. Ankara Valiliği'nden , CHP'lileri linç etmeye çalışan gruba sopa dağıtıldığına yönelik iddialara yanıt geldi.

Şehit Cenazesinde CHP'lilere Saldırı için 'Sopa' Dağıtıldı İddialarına Valilikten Yanıt

Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu için 'Sopa' Dağıtıldı İddialarına Valilikten Yanıt Ankara Valiliği, Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesi töreni esnasında saldırı düzenleyen gruba sopa dağıtıldığı yönündeki iddialarla ilgili inceleme yapıldığını, söz konusu iddiaları doğrulayacak herhangi bir bilgi ya da görüntüye ulaşılamadığını açıkladı.

Ankara Valiliği'nin twitter hesabından, Çubuk ilçesinde şehit sözleşmeli piyade er Yener Kırıkçı için düzenlenen cenaze namazı sonrası CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğradığı hatırlatılarak, 'Çubuk ilçemizde şehit cenaze töreni sırasında birtakım kişilerce sopalar dağıtıldığına dair iddialar üzerine eldeki tüm görüntüler ayrıntılı bir şekilde incelenmiş. Ayrıca olay anında görev yapan güvenlik görevlileriyle görüşmeler yapılmış olup, söz konusu iddiayı doğrulayacak herhangi bir bilgi ya da görüntüye ulaşılamamıştır.' ifadelerine yer verildi.