Sedanur Güzel Cinayetinde Flaş Gelişme! Müge Anlı'nın Programına Çıkan Bir Kişi Daha Gözaltında!

Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolmasından 1 hafta sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel cinayetinde flaş bir gelişme daha yaşandı. Sedanur Güzel'i kim , neden öldürdü? Himmet Uç gözaltına alındı. Sedanur Güzel'in katili kim? Türkiye'yi yasa boğan ölümle ilgili flaş gelişme.

Sedanur Güzel Cinayetinde Flaş Gelişme! Müge Anlı'nın Programına Çıkan Bir Kişi Daha Gözaltında!

Gazetevatan'da yer alan habere göre Müge Anlı'nın programına çıkan Erkan Bozkurt'tan sonra, Müge Anlı'nın programına çıkan bir kişi daha gözaltına alındı.  Müge Anlı'nın programına çıkan Himmet Uç isimli şahıs gözaltına alındı. Himmet Uç, programda çelişkili ifadeler veriyordu.

Sedanur Güzel'in bulunması için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Hümmet Uç, Müge Anlı'nın da şüphelenmesine sebep olmuştu. Dünkü yayında da anlattığı bir çok şey yalan çıkan Himmet Uç için İstanbul Emniyeti harekete geçti. Himmet Uç, yayından sonra konakladığı otelde gözaltına alındı. Sorgu için emniyete götürülen şahıs, "Benim bu işle ilgim alakam yok, benim başka söyleyecek bir şeyim yok. Uzaktan yakından bu konuyla alakam yok. Suçsuz günahsızım ben" dedi. Müge Anlı'ya çıktığı esnada programda sert konuştuğu gözlenen ve sık sık bağırdığı gözlemlenen şahıs tepkileri üzerine çekmişti.  

Olayla ilgili daha önce Ertan Bozkurt da gözaltına alınarak daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Araştırmalar neticesinde şahsın sahte kimlikle gezdiği ve cezaevi firarisi olduğu belirlenmiş, cep telefonunda porno videoları, facebook hesabında ise cinsel paylaşımlar ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: GAZETEVATAN