Saldırı Hazırlığındaki 21 Bölücü Hain Yok Edildi

Kuzey Irak'taki bölücü teröristler panik halinde. 20-22 Ocak 2019 tarihlerinde Türk Hava Kuvvetlerince gerçekleştirilen harekatlarda 21 bölücü hainin yok edildiği öğrenildi.

Saldırı Hazırlığındaki 21 Bölücü Hain Yok Edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyi Zap, Metina, Avaşin ve Haftanin'e 20-22 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenen hava harekatlarında , terör örgütüne ait barınak ve silah mevzilerinin imha edildiğini, üs bölgelere saldırı hazırlığındaki 21 silahlı bölücü hainin imha edildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyi Zap, Metina, Avaşin ve Haftanin'e 20-22 Ocak 2019 tarihlerinde düzenlenen hava harekatlarında, terör örgütüne ait silah mevzi ve barınaklar imha edilmiş, üs bölgelerimize saldırı hazırlığındaki silahlı 21 bölücü teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir." ifadelerinin yer aldığı görüldü. Bölgede bölücü terör unsurlarına yönelik operasyonların hız kesmeden sürdürüleceği bildirilirken, terör örgütünün de panik halinde olduğu çözülmelerin arttığı öğrenildi.

Kamudan haberler , gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA