Sakarya Karasu'da Denize Girişler Yasaklandı!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde suyun renk değiştirmeye başlaması ve bazı kusma vakalarına rastlanılması sebebiyle denize girişler yasaklandı.

Sakarya Karasu'da Denize Girişler Yasaklandı!

Elde edilen bilgilere göre, Karasu'da denize giren bazı yurttaşların kusma şikayetiyle hastaneye başvurmalarının ardından durum sağlık müdürlüğü yetkililerine haber verildi.

Karasu Kaymakamlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca yapılan incelemenin ardından suyun renginde değişiklik görülmesi ve kusma vakaları sebebiyle , herhangi bir olumsuzluğa mahal verilmemesi adına denize girişler yasaklandı.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, basın mensuplarına konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız sahil güvenlik ekiplerimiz tarafından denizden hd porno çıkartıldı. Vatandaşlarımıza can güvenlikleri için bugün denize girmemeleri önemle belirtildi. Şu anda denize girmek yasak, sonuçları bekliyoruz. Sonuçlar gelene kadar güvenlik tedbirlerimiz devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA