Sağlık Bakanlığı İlkokul Mezunu Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında en az ilkokul mezunu destek personeli alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Sağlık Bakanlığı İlkokul Mezunu Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı en az ilkokul mezunu personel alımı başvuru sonuçları açıklandı.

Geçtiğimiz haftalarda ilan yayımlayan Sağlık Bakanlığı, AB projesi kapsamında istihdam etmek üzere en az 81 adet destek personeli alımı yapacağını duyurdu. İlanın yayımlanması ile binlerce aday, geçici olarak açılan bu iş için müracaatını yaptı. Başvurular ise 17 Temmuz günü sona erdi. Başvuruların sona ermesi ile birlikte adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

Sağlık bakanlığından yapılan son dakika açıklamasında sonuçların açıklandığına yer verildi. bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

SIHHAT "Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Sağlık Statüsünün ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Sunulan İlgili Hizmetlerin Geliştirilmesi Projesi" kapsamında İl Sağlık Müdürlükleri emrinde çalıştırılmak üzere 2. Canlı Bahis Destek Personeli yerleştirmelerine ilişkin sonuçlar belli olmuştur. 

İstihdam edilecek adaylarla başvurularında vermiş oldukları telefon numaralarından, yerleştikleri ildeki İl Sağlık Müdürlükleri yetkilileri iletişime geçeceklerdir. 

Sorularınız için 0 312 230 55 05 numaralı telefonu arayabilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.    

İŞTE LİSTE:

SAĞLIK BAKANLIĞI ASIL VE YEDEK LİSTE PDF İÇİN TIKLAYIN