Saadet Partisi'nden Flaş Erken Seçim Açıklaması!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti'nin yerel seçimleri de erkene alma hazırlığı içerisinde olduğunu, 4 Kasım 2018 tarihinin yerel seçimler konusunda öne çıktığını söyledi.

Saadet Partisi'nden Flaş Erken Seçim Açıklaması!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KRT Haber'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti'nin ekonomideki tablonun daha da ağırlaşmadan önce yerel seçimi erkene almak için tarih belirlediğini öne süren Temel Karamollaoğlu, yerel seçim için 4 Kasım 2018'i işaret etti.  

Mecliste 400 milletvekilinin onayıyla erken yerel seçim hazırlıklarının başladığını öne süren Karamollaoğlu, "Genel seçimleri öne aldılar, bu problemlerin geleceğini görüyorlardı. Şimdi Meclis'te tekrar bir anayasa değişikliği ile mahalli seçimleri öne alma çabası Holiganbet var. 4 Kasım deniliyor. Ben de ısrarla bütün milletvekillerine diyorum ki Allah rızası için yapmayın. Bu AK Parti milletin ciddi manada canını yakacak bir takım adımları atabilmek için önündeki seçim tehdidini ortadan kaldırmak istiyor. Vatandaşa ben hesap veremem diyor. Gecikirse zorlanırım diyor.Sayın Cumhurbaşkanı Meclis'i de diğer siyasi partileri de dikkate alarak bir istişare toplantısı yapmalı. Kendisi Türkiye tehdit altında diyor, e Türkiye tehdit altındaysa hepimiz tehdit altındayız demektir. Çağırın, herkesin fikrini ve düşüncesini alın ve ona göre politika belirleyin, kim bundan zarar görür." ifadelerini kullandı.

Kamudan haberler, gündemdeki tüm gelişmeler ve daha fazlası için Kamu Bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA