Resmi Gazete'de Yayımlandı, Mülakat Şartsız 55 Personel Alınacak

Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'nün sözleşmeli personel alımı yapacağına dair ilan Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de Yayımlandı, Mülakat Şartsız 55 Personel Alınacak

Atatürk Üniversitesine Mülakat Şartsız Personel Alınacak (Lise, Önlisans)

Resmi Gazete'de yayımlanan sözleşmeli hemşire alımı ilanında başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması gerektiği belirtilirken, Lisans mezunları için ayrılan kontenjanın 20 , lise mezunları için ayrılan kontenjanın 25 olduğu vurgulandı. Başvuru yapacak adayların aranılan nitelikler kısmında vurgulanan şartların yanı sıra (Bknz. Başvuru Kılavuzu) başvuru genel ve özel şartlarına da uyması gerekiyor.

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu yapacak adayların 2018 KPSS'ye girmiş olması gerekiyor. Belirlenen öğrenim düzeylerinden mezun olması , herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olması gerekiyor. Başvurular 29 Kasım 2018 tarihine kadar Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü'ne talep edilen belgelerle birlikte yapılacak.

Başvuru kılavuzuna ve talep edilen belgelere aşağıdan göz atabilirsiniz.

KAMU BÜLTENİ HABER VE İÇERİKLERİ KAYNAK GÖSTERİLMEDEN YAYIMLANABİLİR. KAYNAK GÖSTERMEK HABERİ KENDİ MECRASINDA YAYIMLAYAN KİŞİ YA DA KURUMUN AHLAKINI GÖSTERİR.