PTTPAL 1100 Personel Alımı Başvurusunda Son Durum-KPSS'siz İlkokul Mezunu

PTTPAL en az ortaokul mezunu adaylar arasından 1100 personel alımı yapacak. Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamadan sonra başvuru sayfası henüz açılmadı. İlana ait son bilgiler ve detaylar haberimizde.

PTTPAL 1100 Personel Alımı Başvurusunda Son Durum-KPSS'siz İlkokul Mezunu

PTTPAL 1100 personel alımı başvurusu hala başlamadı.

PTTPAL tarafından Kasım ayı sonunda bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada en az ortaokul mezunu adaylar arasından 1100 personel alımı yapılacağına yer verildi. Söz konusu açıklama Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş 'den geldi ve alınacak personellerin İstanbul Avrupa, Anadolu yakalarında ve Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Kocaeli illerinde toplam 6 Nakit Merkezi kurulup personelleirn buralarda istihdam edileceğine yer verildi.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ VE OPERATÖR ALIMI

Yapılan açıklamada en az ortaokul mezunu adaylar arasından 1100 personel alımı yapılacağı ve alınacak personellerin PTTPAL bünyesinde güvenlik görevlisi ve operatör görevlisi kadrosunda istihdam edileceğine yer verildi.

23 Kasım günü yapılan açıklamanın ardından adaylar nasıl başvur uyapacaklarını, başvuru şartlarının ne olduğunu ve başvuru detaylarını araştırmaya başladı. Ancak PTTPAL henüz başvuru ekranını açmadı.

Gelen ilk açıklamada PTTPAL 'ın personel alımının başvurularının 15 Aralık günü sona ereceğine yer verildi. Açıklamaya göre 15 Aralık günü başcurusu sona erecek ilanın henüz ilanı yayımlanmadı.

Henüz ilan ilan yayımlanmadı ama son başvuru için 10 gün kaldı. İlana başvuruların 10 Aralık 'a kadar başlaması bekleniyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

Yayımlanan duyuruda alımın en az ortaokul mezunları arasından yapılacağına yer verildi. Operatör görevlisi için en az ortaokul, güvenlik kadrosu için en az lise mezunu olma şartı var.

İLANA BAŞVURULAR NASIL VE NEREDEN ALINACAK?

PTTPAL personel alımı başvuruları, şirketin ilanlarını yayımladığı iş ilanı sayfasından alınacak. Kamubulteni.com olarak başvuru sürecini anbean takip ediyoruz. Başvuru ekranı açıldığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara