Polis Akademisi 24. Dönem POMEM Polis Alımı İlanı İçin Tarih

Polis Akademisi Başkanlığı 24. dönem POMEM kapsamında en az 10 bin polis alımı yapacak. 23. dönem POMEM sürecinde sona gelinirken yeni dönem POMEM için tarih netleşmeye başladı. İşte POMEM polis alımı hakkında gelen son bilgiler.

Polis Akademisi 24. Dönem POMEM Polis Alımı İlanı İçin Tarih

Yeni POMEM polis alımı için tarih netleşiyor.

23. dönem POMEM 10 bin kadın-erkek polis alımı için süreç sona eriyor. Lisans ve ön lisans mezunu polis alımı için sözlü mülakatlar Şubat ayının ilk haftasında sona erdi ve sonuçlar beklenmeye başladı. POMEM sözlü mülakat sonuçları beklenirken Kamubulteni.com olarak ulaştığımız bilgiye göre sonuçların 7 Mart 'tan önce açıklanacağını öğrendik.

7 Mart günü 23. dönem POMEM 'ler eğitime başlayacak. Bu nedenle POMEM mülakat sonuçlarının Şubat sonu ya da Mart 'ın ilk günlerinde açıklanması bekleniyor. İlgili haber için Tıklayın

24. DÖNEM POMEM İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR

Polis Akademisi Başkanlığı 23. dönem POMEM polis alımı mülakatlarını açıkladıktan sonra yeni dönem POMEM için çalışmaları başlatacak. 7 Mart günü polis adaylarının eğitime başlamasının ardından 24. dönem POMEM için çalışmalar başlayacak ve ilan tarihi hakkında bilgi gelecek. 

24. dönem POMEM polis alımı için beklenen açıklamanın Mart 'ın sonunda gelmesi bekleniyor.

EN AZ 10 BİN POLİS ALINACAK

24. dönem POMEM kapsamında en az 10 bin polis alımı yapılması bekleniyor. Kadın-erkek ve lisans-ön lisans mezunu adaylar arasından yapılacak polis alımında KPSS için henüz bir düzenleme yapılmadı. Ön lisans mezunları KPSS barajının 60 'a düşürülmesini istiyor. 

Öte yandan POMEM polis alımında yaş haddinin 32 olması talepleri her gün sosyal medyada TT oluyor. Adaylar seslerinin duyulmasını istiyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından haber yapıp sesinizi duyurmamızı istediğiniz polis-pöh alımı için taleplerinizi yazabilirsiniz.

PÖH ALIMI OLACAK MI?

24. dönemin POMEM polis memuru alımı olarka yapılması bekleniyor. PÖH alımı için henüz yeni bir gelişme yok. 

Süleyman Soylu geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada özel harekat polisi eksiğinin ne kadar olduğu ile ilgili talimat verdiğini, sayının belirlenmesi sonrası ilan için çalışmaların başlayacağını söylemişti. Polis Akademisi, alınacak sayıyı belirledikten sonra PÖH alımı için ilana çıkacak.

POLİS -PÖH ALIM İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN