Öz Erkek Çocuklarına Cinsel İstismarda Bulunan Anne ve Baba Tutuklandı

Geçtiğimiz sene şubat ayında Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen olay büyük tepki çekmişti. Mahkeme heyeti , sapık anne ve baba hakkında kararını verdi.

Öz Erkek Çocuklarına Cinsel İstismarda Bulunan Anne ve Baba Tutuklandı

İddialara göre, Baba Hasan K. ile anne Melek K. , öz çocukları olan 12 yaşındaki Umut K. ve 10 yaşındaki Uğur K.'ya defalarca cinsel istismarda bulundu. Anne ve babanın ayrıca çocuklara kötü muamele ve işkencede bulundukları iddia edildi.

Minik çocukların, yaşadıkları dehşeti okulda öğretmenlerine anlatması neticesinde ortaya çıkan olayda , Baba ile Anne hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Duruşmaya tutuklu sanık Hasan K. ile tutuksuz yargılanan anne Melek K. ve avukatlar da katıldı. Duruşmada savunma yapan Hasan K., cezaevinde psikolojisinin bozulduğunu, hata yapacak birisi olmadığnı, hataya düşürüldüğünü öne sürerken, anne Melek K. ise bu iğrenç olay nedeniyle eşinden boşanmak istediğini ifade etti.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, baba Hasan K.'ya 148 yıl hapis cezası verirken, anne Melek K.'ya 27 yıl hapis cezası verdi. Tutuksuz yargılanan kadın da tutuklanarak hapishaneye gönderildi. 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA