Osmaniye Kadirli'de Dehşet! 13 Yaşındaki Baldızına Tecavüz Etmişti, Tutuklandı

Osmaniye'de yaşayan bir sapık , 13 yaşındaki baldızına 'Telefon alacağım sana' bahanesiyle ormanlık alana götürerek tecavüz etti.

Osmaniye Kadirli'de Dehşet! 13 Yaşındaki Baldızına Tecavüz Etmişti, Tutuklandı

Emrah A. isimli şahsın, kız çocuğunun elini ayağını bağlayarak arabanın bagajında taşıdığı öğrenilirken, eşinin ihbarı sonucunda yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine yollandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir sapık 'sana cep telefonu alacağım' diyerek eve çağırdığı 13 yaşındaki baldızının elini ayağını bağlayıp, arabayla ormanlık alana götürdü ve burada tecavüz etti. Şehit Orhan Gök Mahallesi'nde ikamet ettiği belirtilen 30 yaşındaki Emrah A.'nın 13 yaşındaki kız çocuğuna Sumbas ilçesindeki ormanlık bir alanda tecavüz ettiği öğrenildi. Tecavüzün ardından Emrah A. , 13 yaşındaki küçük çocuğun ellerini ayaklarını bağlayarak otomobilin bagajına koyup başka bir köye götürdü. Burada da kız çocuğuna tecavüz eden sapık, daha sonra küçük kızla birlikte Kadirli ilçesine dönerken, eşinin ihbarı üzerine polis tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan sapık sağlık kontrolünden geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şahsın tutuklanarak Osmaniye T Tipi Cezaevine gönderildiği öğrenildi.