Önce Savcı Şimdi Havacı Astsubay: Feci Şekilde Hayatını Kaybetti

Denizli'de feci bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre havacı astsubay Murat Çolpan, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Önce Savcı Şimdi Havacı Astsubay: Feci Şekilde Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz hafta Karabük'te meydana gelen feci olayın ardından bugün de Denizli'de yasa boğan bir ölüm haberi geldi.

Denizli'ye bağlı Çivril ilçesinde meydana gelen olayda, yıllık iznini alan ve memleketine gelen, burada tarlada çalışmakta olan 36 yaşındaki Astsubay Murat Çolpan, feci bir olay sonrası hayatını kaybetti. Çolpan yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Ankara'da görev yapmakta olan ve burdaki birliğinden izin alarak bir süre önce eşinin memleketine geldi. Denizli'nin Çivril İlçesine gelen ve hava astsubay olduğu öğrenilen Murat Çolpan, önceki gün akşam saat 19.00 sıralarında tarlya gitti. Kayınpederi ile tarlaya giden ve yonca hasadı yapmaya başlayan Çolpan,  bu sırada feci bir olaya maruz kaldı. Yonca hasadı sırasında yıldırım çarpan Murat Çolpan, yere yığıldı. Yıldırımın etkisiyle yere yığılan Betpapel astsubay Murat Çolpan, olay yerinde hayatını kaybetti. 

O sırada tarlada tek olan Çolpan'ın cenazesi çevredeki tarlalarda çalışan köylüler tarafından bulundu. Çolpan'ın hayatını kaybetmesinin anlaşılması üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Bölgeye kısa sürede gelen Jandarma ve Savcı, olay yerinde incelemelerde bulundu ve incelemelerin tamamlanmasının ardından 36 yaşındaki Hava Astsubay Murap Çolpan’ın cesedi, otopsisi yapılmak üzere Çivril Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

GEÇTİĞİMİZ GÜN AYNI ŞEKİLDE SAVCI DA HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz hafta da yine böyle feci bir olay meydana geldi. Karabük’e bağlı olan Eskipazar ilçesinde meydana gelen feci olayda, aşırı yağış nedeniyle çok sayıda şimşek ve yıldırım düştü. Yağmur nedeniyle arka arkaya düşen yıldırımlardan biri, Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde bulunan Adliyede savcı olarak görev yapmakta olan 27 yaşındaki İbrahim Yıldız, tarlada çalıştığı esnada yağmurdan korunmak amacıyla sığındığı ağacın altında yıldırım düşmesi sonucunda yaşamını yitirdi.

Yaşanan feci olayda 4 kişi de yaralanmıştı.

Kamubulteni.com  | Ankara