Ölümsüzlük Büyüsü için 6 Yaşındaki Çocuğu Uykusunda Katletmişti! Cinayeti Anlattı

Rusya'da 6 yaşındaki bir çocuğu uykusunda bıçakla katleden Deniz Pozdeev ilk ifadesinde ölümsüzlük için cinayeti işlediğini itiraf etmişti. 36 yaşındaki zanlı, polise cinayeti nasıl işlediğine dair detayları anlattı. Rusya'da geçtiğimiz günlerde bir anaokuluna giren ve burada 'Sonsuz yaşam büyüsü' için öğle uykusundaki 6 yaşındaki bir çocuğu bıçakla katleden 36 yaşındaki katil zanlısı, polise cinayete dair detayları anlattı.

Ölümsüzlük Büyüsü için 6 Yaşındaki Çocuğu Uykusunda Katletmişti! Cinayeti Anlattı

Rusya'da meydana gelen korkunç olaya ilişkin sır perdesi aralanıyor. Anaokulu'ndaki bir çocuğu vahşice öldüren şahıs kısa süre içerisinde yakalanmıştı. Rus polisinin yakalayarak gözaltına aldığı 36 yaşındaki şahıs, gözaltına alındığı anda cinayeti itiraf etmişti.

Bir kitapta , yakınları ve kendisi için sonsuz yaşam ve zenginliği vaadede bir büyüye rastladığını öne süren Pozdeev, büyünün gerçekleşmesi için masum bir çocuğu katletmesi gerektiğini okuduğunu söyledi.

Polis eşliğinde cinayetin işlendiği okula nasıl girdiğini burada öğle uykusundaki çocuğu nasıl katlettiğini anlatan Pozdeev yakında hakim karşısına çıkacak. 

Bu arada Rus polisi tarafından olayın işlendiği güne ait kamera kayıtları da paylaşıldı. Pozdeev isimli zanlı, Shazka Anaokulu giriş kapısına gelerek burada zile basıyor ve kapının açılmasıyla içeriye giriyor. Daha sonra merdivenlere yönelen katil, ikinci kata çıkarak öğle uykusundaki 6 yaşındaki Cyril'in kaldığı odaya giriyor. Burada talihsiz çocuğu vahşice katleden Pozdeev , polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardından gözaltına alınıyor.