Olmaz Olsun Böyle Baba! 'Seni Döveni Bıçakla'

İstanbul Avcılar'daki bir ortaokulda meydana gelen kavga gündeme bomba gibi düşmüştü. 14 yaşındaki bir çocuk sınıf arkadaşını göğsünden bıçaklamış, daha sonra çocuk ve babası gözaltına alınmıştı.

Olmaz Olsun Böyle Baba! 'Seni Döveni Bıçakla'

Avcılar'daki bir ortaokulda kavga ettiği arkadaşını bıçaklayan çocuk ve babası tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sorumsuz babanın oğluna 'Seni dövüyorsa, sen de onu bıçakla' dediği öne sürüldü.

Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre, Yeşilkent Mahallesi'ndeki ortaokulda 7. sınıf öğrencileri arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında 7'inci sınıf öğrencisi D.D. aynı sınıftaki arkadaşı M.İ. tarafından bıçaklandı. İlk müdahalesi okulun yakınındaki sağlık ocağında yapılan çocuk, daha sonra Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olaydan sonra M.D.'yi bıçakladığı belirtilen çocuk ve onu azmettirdiği öne sürülen babası yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen öğrenci ve babası çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Babanın oğluna 'Seni döveni sen de bıçakla' diyerek azmettirdiği bildirildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA