NVİ Kamu Personel Alımı Başvurusu İçin Son Saatler !

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı başvuruları için son saatlere girildi. Başvuru detayları haberimizde.

NVİ Kamu Personel Alımı Başvurusu İçin Son Saatler !

Nüfus Müdürlüğüne kamu personeli alımı yapılıyor.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilana başvurular için son saatlere girildi. NVİ kamu personeli alımı başvuruları 24 Ekim günü sona eriyor. Başvuru yapmak isteyen adayların internet üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.

Bilişim personeli kadrosunda isithdam etmek üzere yapılan kamu personeli alımında adayların aşağıdaki mezuniyet şartını taşımaları gerektiğine yer verildi:

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunların dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda tecrübeli olanlar arasından yapılacak alım için adayların, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemesi istendi. 

İlanın başvuru özel şartlarına gitmek için TIKLAYIN

BAŞVURU

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı başvuruları internet üzerinden alınmaktadır. 

Başvuru linki

Adayların aşağıdaki evrakları internet ortamına yükleyerek başvurusunu yapması gerekmektedir.

Yeni kamu personeli alım ilanlarından bildirim alarak haberdar olmak için;

ndroid uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara