Nusret'te Dehşet! Şov Esnasında Müşteriler Yandı!

Ünlü lüks et restoranı Nusret'in , Etiler Nispetiye Caddesi'ndeki şubesinde faciaya ramak kaldı. Barmenin alev şovu esnasında 3 turist yaralandı.

Nusret'te Dehşet! Şov Esnasında Müşteriler Yandı!

Olayda Tresnakova'nın Hong Kong merkezli bir şirkette yöneticilik yapan Viktor Hajicek, İngiliz bankacı Alexandros Severıs, Umman'lı Mohammed Khamis yaralandı. Haber merkezlerine ulaşan bilgilere göre, Ünlü et lüks et restoranı Nusret'in Etiler'deki şubesinde yapılan alev şovu faciaya neden oluyordu. Alevlerin parlamasıyla eşiyle birlikte restoranda bulunan Çek uyruklu kadın turistin kıyafetleri tutuştu.

Herkesin gözü önünde alevler içerisinde kalan kadının vücudunda ağır yanıklar oluşurken, olayda 3 turist ve 2 çalışanın da çeşitli bölgelerinde yanıklar oluştu.

Korkunç olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının aktardıklarına göre, Restoranın bar kısmında masa üzerinde iki personel alev şovuna başladı. Fakat masanın üzerindeki alevler bir anda etrafa sıçramaya başladı. Bu esnada bir personel, elindeki bidondan alevlerin üzerine sıvı dökünce alevler daha da büyüdü.  Korkunç olayda 3 turist çeşitli bölgelerinden yaralanırken, bir  turistin diğerlerine nazaran ağır yaralandığı ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanelere kaldırılan yaralılar daha sonra polise ifade vererek restoran sahibi ve çalışanlardan şikayetçi oldular.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA