Nüfus Memuru Alımı Yanlış Anlaşıldı-İşin Aslı Haberimizde

Süleyman Soylu, nüfus müdürlüklerine memur alımı hakkında bir açıklama yaptı. Ancak Bakan Soylu 'nun bu açıklaması sanki yeni alımmış gibi diğer tüm sitelerde son dakika olarak geçildi. İşin aslı haberimizde.

Nüfus Memuru Alımı Yanlış Anlaşıldı-İşin Aslı Haberimizde

Süleyman Soylu, Anadolu Ajansı Editör Masaına konuk oldu.

AA Editör masasında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunna Bakan Soylu, Nüfusa memur alımına da değindi ve 1170 personel alımı yapılacağını söyledi. Bakan Soylu alımın tamamlandığını ve sonuçların bugün yarın açıklanıp adayların önümüzdeki ay işe başlayacağını söyledi. Bakan, burda sayıyı tam hatırlayamayıp 1170 demiştir. Gayet normal bir şey. Ancak birçok internet sitesi bunu yeni bir memur alımı gibi son dakika olarak geçti.

Ancak Bakan Soylu 'nun bu açıklaması geçtiğimzi aylarda başvurusu alınan ve sözlü mülakatları yapılan 1117 büro memuru alımıdır. Bu alımın başvurusu yapıldı ve sözlü mülakatları tamamlandı. Sadece sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

YENİ İLANMIŞ GİBİ

Yukarıda Google 'da en üstte çıkan siteler bulunmaktadır. Ancak Bakan bir dil sürçmesi ile 1170 demiştir. Söz konusu alım yapıldı.

MEMUR ALIMLARINI EN DOĞRU ADRESTEN TAKİP EDİN

Kamubulteni.com ise söz konusu açıklamayı doğru şekilde haber yaptı. Haber için Tıklayın

Memur alımlarını en doğru şekilde öğrenmek ve haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara - ÖZEL HABER