Naci Cinisli :Ebru Gündeş için 'Özel Emir' Verilmiş

İYİ Kurucularından Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın VİP bölümünden Ebru Gündeş ve kızının geçirildiğini, Gündeş'in hangi sıfatla VİP'ten geçirildiğini sorduğunda görevlilerden ilginç bir yanıt aldığını açıkladı.

Naci Cinisli :Ebru Gündeş için 'Özel Emir' Verilmiş

Türkiye'ye yönelik iftiralarıyla gündeme gelen ve ABD'de Türkiye aleyhine tanıklık yapan Reza Sarraf, son zamanlarda New York'ta serbest dolaştığına yönelik iddialar yüzünden bolca konuşuluyor.  Sarraf'ın eşi sanatçı Ebru Gündeş ise uzun zamandır konuyla ilgili Deneme Bonusu sessizliğini koruyordu.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli , Ebru Gündeş'in VİP'ten özel emirle geçirildiğini öne sürdü. Cinisli, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul Atatürk Havalimanı VIP'sinden TK 003 New York uçağına Ebru Gündeş ve kızı geçtiler. Gündeş'in hangi vasıfla VIP'yi kullandığını sorduğumda görevliler ''özel emir'' ile işlemlerin yapıldığını söylediler. Devlet sanatçısı değilse başka bir nedeni olmalı!" ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA