Müşterisinin Unuttuğu Dövizi Bozdurup Altın Almış! O Terzi Tutuklandı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, bir gurbetçinin onarım için teslim ettiği pantolunun cebindeki 200 bin TL değerindeki İngiliz Sterlinini döviz bürosunda bozdurup, bir kısmıyla altın satın alan 40 yaşındaki Emine K.  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müşterisinin Unuttuğu Dövizi Bozdurup Altın Almış! O Terzi Tutuklandı

Gemlik'teki bir terzi'de usta olarak çalışan Emine K. , geçtiğimiz cumartesi günü yurt dışında yaşayan bir gurbetçinin getirdiği pantolondaki söküğü dikmeye Bahis Siteleri başladı.

40 yaşındaki kadın, bu esnada pantolonun cebindeki dövizleri fark etti. 200 bin TL değerindeki İngiliz sterlinini alıp çantasına atan Emine K., daha sonra dövizleri bozudrup, bir kısmıyla da altın satın aldı. Olay, gurbetçinin paralarını bulamayınca polise gidip durumu bildirmesiyle ortaya çıktı. Soruşturma başlatan emniyet ekipleri, çelişkili ifadeler veren kadının evinde arama yaptı.

Bekar olduğu belirtilen kadının evinde yapılan aramalarda bozdurduğu sterlinler ile satın aldığı altınlar ve bir miktar da Türk lirasına ulaşıldı. Suçunu itiraf eden kadın, paranın bir kısmını da harcadığını söyledi. Hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edilen kadın, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA