Mustafa Tuna'dan Flaş Melih Gökçek Açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, eski başkan Melih Gökçek ile aralarındaki belediye geliri polemiğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mustafa Tuna'dan Flaş Melih Gökçek Açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Tuna, belediyenin hafriyat gelirinin kendi döneminde 30 Bin TL'den 15 milyon TL'ye çıktığını açıklamıştı.

Hafriyat meselesi konusunda, Melih Gökçek ise kendi dönemiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmayarak 'Ben bir konuşursam' minvalinde açıklamalarda bulunmuştu. Konuyla ilgili NTV'ye konuşan Mustafa Tuna, "Herkes her şeyi söyleyebilir. Bana polemiğe girmek yakışmaz. Hiç kimseyi hırsızlıkla suçlamadım, suçlayamam. Böyle bir şey mümkün değil. Gelirlerle ilgili konuştum. Yeni polemiklere fırsat vermek istemem. Hırsızlıkla falan kimseyi suçlamadım. Herkes her şeyin farkında. Uzatmaya gerek yok" şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, göreve geldiği ilk günden bu yana 24 saat ulaşım, su fiyatları, dinazor temizliği gibi çalışmalarıyla Ankaralıların gönlünü kazanmış, uzun yıllar süren Gökçek yönetimindeki kusurları bir bir kapatmasıyla kamuoyunda siyasi ayrım gözetmeksizin herkesin beğenisini kazanmıştı.