Müge Anlı ile Tatlısert Programındaki Gazi Akbıyık Cinayetinde Flaş Gelişmeler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı geçtiğimiz hafta tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen olaylar zincirini işlemiş, araştırmacı gazeteci Müge Anlı ,  hayatının en zor olaylarından birini işlediğini, sonuçların buraya ulaşacağını bilmesi halinde bu konuyu işlemeyeceğini söylemişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert Gizem A. ve Kıymet Albayrak son durum. Son dakika gelişmeleri ve daha fazlası...

Müge Anlı ile Tatlısert Programındaki Gazi Akbıyık Cinayetinde Flaş Gelişmeler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı geçtiğimiz hafta tüm Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen olaylar zincirini işlemiş, araştırmacı gazeteci Müge Anlı ,  hayatının en zor olaylarından birini işlediğini, sonuçların buraya ulaşacağını bilmesi halinde bu konuyu işlemeyeceğini söylemişti.

Günlerdir kendisinden haber alınamayan Gazi Akbıyık'ı aramak için programa konuk olan Gazi Akbıyık'ın erkek ve kız kardeşi, Gazi Akbıyık'ın dini nikahlı eşi Kıymet Albayrak'tan şüphelendiklerini söylemiş, Kıymet Albayrak ise Gazi Akbıyık'ın damadını öldürtmek için evden çıktığını ve o günden sonra kendisinden haber alamadıklarını söylemişti. Fakat gerçekler çok daha acıydı. Şahsın öz kızına, eşine ve başka kadınlara da şiddet uyguladığı, Kıymet Albayrak'a senet imzalatmaya çalıştığı, daha önce de benzer suçlardan cezaevinde yattığı, kaybolduğu günde Kıymet Albayrak'a senet imzalattığı, aynı gün yaşanan tartışmaya çiftin kızları Gizem'in de müdahil olduğu Gazi Akbıyık'ın elindeki silahın yanlışlıkla patladığı ve şahsın hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştı.

Gazi Akbıyık daha sonra evin arkasındaki tandırda yakılmıştı. Cinayeti itiraf eden genç kızın anlattıkları Türkiye'de milyonların gözyaşına boğulmasına neden olmuştu. Çünkü genç kız, babasından şimdiye kadar sevgi görmediğini, annesinin sürekli şiddet gördüğünü, şahsın kızı yaşındaki kadınları eve getirip birlikte olduğunu, o gece de aşırı alkollü olduğunu söylemiş, annesini kurtarmak için araya girdiğini yanlışlıkla babasını öldürdüğünü söylemiş 'Kim ister babasını öldürmek' demişti. Ve sonra da eklemişti 'Annem için değerdi'. Avukat Rahmi Özkan, TCK'ya göre yapılanların nefsi müdafaya girdiğini savcılar ve hakimlerin buna göre karar vermesinin önemine dikkat çekmişti. Fakat annne ve kızı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.