Milli Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama: 2 Bölücü Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Pençe harekatı ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesine düzenlenen hava harekatında iki bölücü hain kullanılamaz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Açıklama: 2 Bölücü Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe harekatı ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesine düzenlenen hava harekatıyla bölücü terör örgütü mensuplarından 2 hainin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede operasyona ilişkin şu ifadelere yer verildi : 

Pençe Harekatı ile koordineli olarak Irak kuzeyindeki Avaşin bölgesine düzenlenen hava harekatıyla bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi.

2 Şehidimiz Vardı

Kuzey Irak'tan gün içerisinde ise kötü haber geldi. Bölücü terör örgütü PKK'lı hainlerin saldırısı neticesinde 2 kahraman askerimiz şehit olurken, şehitlerimizin isimleri de açıklandı. Hain saldırıda şehit olan bir kahraman askerimizin 26 yaşındaki Piyade Teğmen Fikret Dinçer olduğu, diğer kahraman askerimizin ise 31 yaşındaki Piyade Astsubay Üstçavuş Volkan Tantürk olduğu bildirildi.