Milli Piyango Şans Topu Talihlisi Muhtar Konuştu: Daha Önce Tek Rakamla Kaçırmıştım

Milli Piyango Şans Topu çekilişinde 2019'un ilk büyük ikramiyesini kazanan 4 kişiden birinin, Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Güldüren Köyü Muhtarı Ahmet Zengin olduğu öğrenildi.

Milli Piyango Şans Topu Talihlisi Muhtar Konuştu: Daha Önce Tek Rakamla Kaçırmıştım

Zengin, çekilişte 159 bin 868 lira ikramiyenin sahibi oldu.  Bir süredir güvensiz olduğu, kazanan talihlilerin ortaya çıkmadığı, tvlerde neden yayımlanmadığı tartışmalara konu olan Milli Piyango İdaresi'ne geçtiğimiz günlerde Sayıştay'dan da şok gelmiş, Sayıştay Milli Piyango İdaresi'nce yapılan çekilişlerin tvde yayımlanmamasının güvensizlik oluşturduğuna dikkat çemkmişti.

Milli Piyango İdaresi'nce yapılan çekilişlerden birisi olan Şans Topu'nun 2 Ocak'ta gerçekleşen çekilişte 159 Bin liralık ikramiyeyi kazanan muhtar basın mensuplarına konuştu. 20 yıldır şans oyunu oynadığını söyleyen Hisarcık'ın Güldüren Köyü Muhtarı,  Ahmet Zengin, "eçen yıl Ağustos ayındaki Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye olan 10 milyon lirayı tek rakamla kaçırınca çok üzülmüştüm. Bir gün şansın bana da güleceği içime doğmuştu. Tek kuponla 159 bin 686 lira 70 kuruş kazandığımı öğrenince çok sevindim. Aldığım parayla önce kredi borçlarımı ödedim. Kalan 110 bin lira ile de bir daire satın aldım. İkramiye sayesinde borçlarımdan kurtuldum ve bir ev sahibi oldum" dedi.