Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'ne Memur Alımı için Başvurular Devam Ediyor

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Uzman Yardımcılığı giriş sınavı için 19 Kasım'da başlayan başvuru süreci devam ediyor.

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'ne Memur Alımı için Başvurular Devam Ediyor

Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'nin resmi internet sayfası, Devlet Personel Başkanlığı ve Resmi Gazete'den yapılan duyuruda kurumun Uzman Yardımcılığı giriş sınavı ile personel alımı yapacağı, ilgili sınava başvuru işlemlerinin 30 Kasım 2018 tarihine kadar devam edeceği belirtilmişti.

Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, İktisat ve İşletme Fakülteleri ile Hukuk Fakültelerinden mezun adayların başvuru yapabileceği sınavla ilgili her türlü gelişme www.mgk.gov.tr adresi üzerinden takip edilebilecek. Başvuru işlemleri, ilgili internet sayfasından tamin edilecek başvuru formu, KPSS ve YDS sonuç belgeleriyle birlikte , ÖSYM Yönetim Kurulunca eşdeğerliği kabul edilen sınav sonuç belgesi eklenmesi suretiyle Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:254 Posta Kodu:06530 Çankaya/ANKARA adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. 

Diğer Kamu personeli alımlarını takip etmek, özel sektör iş fırsatlarından anında haberdar olmak için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA