Milli Eğitim Bakanı: Öğretmen Atama Branşları Önümüzdeki Günlerde Belli Olacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama branşlarının yakın zamanda açıklanacağını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı: Öğretmen Atama Branşları Önümüzdeki Günlerde Belli Olacak

Tv NET'in konuğu olan Selçuk, gündemdeki konulara ve MEB'in öğretmen atama takvimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

20 Bin Sözleşmeli öğretmen atamasıyla ilgili önlerinde bir tablo olduğunu ve buna göre karar verildiğini söyleyen Bakan Selçuk, "20 bin öğretmenin atama branşları önümüzdeki günlerde belli olacak. Bizim bir tablomuz var tabloya bakıyoruz öğretmen açığı hangi alanda ne kadar. Bir de bütçemiz var. Bu bir hükümet meselesi, MEB karar vermiyor. Bazı branşlarda hiç ihtiyaç yok fazla var. Ama bu branşlardaki meslektaşlarımız atama istiyor. Benim devlet adına millet adına karar vermem gerekiyor. Bu kararı verirken sevdiğim branşlara göre mi karar vereyim, sosyal medyaya göre mi karar vereyim. Yoksa işin mesuliyetini koruyup mu karar vereyim. Bu bakımdan arkadaşlarımız kendilerini ifade etmek için yazıp çiziyorlar. Ama bizde kendi ihtiyaçlarımızı ülke adına göz önünde bulundurmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN