MHP'li Eski Başkan Bıçaklanarak Öldürüldü!

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaköy eski İlçe Başkanı Mehmet İçli bıçaklanarak öldürüldü.

MHP'li Eski Başkan Bıçaklanarak Öldürüldü!

MHP Diyarbakır İl Bşakanı Cihan Kayaalp eski başkanın öldürülmesiyle ilgili İl Binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kocaköy ilçesinde üzücü bir olay gerçekleştiğini, burada eski İlçe Başkanı İçli'nin bıçakla öldürüldüğünü söyleyen Kayaalp , "Bu olayda eski ilçe başkanımız, şimdiki il yönetim kurulu üyemiz Mehmet İçli bıçaklanma sonucu hayatını kaybetti.

Olay eski bir husumete dayalı geçmişi olan bir olaydır. Failler de Kocaköylü, yıllardır birbirlerini tanıyan insanlar. Olayın siyasi bir olay veya terör olayı olmadığı düşüncesindeyiz.İki gün önce aralarında küçük bir kavga gerçekleşmişti. Bu kavgadan sonra rahmetlinin yakınları karşı tarafın iş yerine veya kahvehanesine silah sıkmak suretiyle bir olaya neden oldular. Bunun devamında rahmetlinin karşı tarafın akrabalarıyla karşılaşması sonucu gelişen bir olay olduğu bilgisine ulaştık. Bu olayın kesinlikle siyasi bir olay olmadığını düşünüyoruz. Emektarımızdı, yıllarını teşkilatımıza vermiş bir arkadaşımızdı. Yakınlarının başı sağ olsun. Camiamız için büyük bir kayıptı." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA