MHP'li Esin Kara: 30 Şehirde AK Parti İle İttifak Yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Esin Kara, AK Parti ve MHP'nin yerel seçimlerde 30'a yakın şehirde ittifak yapacağını söyledi.

MHP'li Esin Kara: 30 Şehirde AK Parti İle İttifak Yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Esin Kara, yerel seçimler için 30'a yakın şehirde AK Parti ile ittifak yapılacağını söyledi.  Konya'nın Seydişehir ilçesini ziyaret eden ve burada ilçe başkanlığına uğrayan Esin Kara, partililere yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti ile Gobahis ittifak yapılacağını söyleyen Esin Kara, "İllerde ittifak yapmamızın sebebi, CHPnin genel seçimlerde olduğu gibi HDP ile ittifak yapabileceği ve o illerde seçimlerin Ak parti ve MHP açısından kaybetme riski göründüğü için böyle bir durum ortada. Bu duruma Sayın Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan olumlu bakıyorlar. İlçelerde ise herkes kendi adayını çıkaracak görünüyor. MHP olarak güçlü bir şekilde başta Seydişehir olmak üzere Konya ve Seydişehirde yerel seçimlerde kendi adayımızı koyacağız. Bugünkü durum böyle görünüyor." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri, konya haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA