Mart Ayında Açılacak ! Ankara'da 2 Bin Kişiye İş İmkanı

Avrupanın en büyük tema parkı olma özelliğini taşıyan Ankapark'ın açılışı için geri sayım sona eriyor.

Mart Ayında Açılacak ! Ankara'da 2 Bin Kişiye İş İmkanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan ihalenin ardından Ankapark'ı 29 seneliğine kiralayan GBM Ticaret & Çelik Ortak Girişim Grubu, 2019 yılının Mart ayında projenin açılışını yapmak için çalışmaları hızlandırdı.

Tamamlama çalışmalarının son etabı devam ederken, park içindeki kafe, restorant ve çocuklara yönelik satış alanlarının kiralanmasını ise KDM AVM Danışmanlığın üstlendiği bildirildi.Şehir ekonomisi ve turizmine katkı sağlaması beklenen Ankapark'ta açılış itibariyle 2 bin kişinin iş imkanına kavuşacağı belirtilirken, Ankapark'ın giriş ücretinin 20 TL olması, bu rakamın 5 lirasının giriş bileti olarak alınacağı, 15 TL'sinin ise kredi olarak yükleneceği ve ziyaretçilerin park içinde istedikleri eğlence ünitelerinde kullanabilecekleri belirtiliyor.

KDM AVM Danışmanlık'ın kurucusu Murat İzci, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ankapark'ın ilk yıl 5 milyon ziyaretçi hedeflediğini vurgulayarak, "ANKAPARK çok fazla dalı olan bir proje. Öncelikle yeşil alanları çok geniş. İnsanlar gelip rahat nefes alabilecek. Eğlence mekanizmaları son teknoloji, ayrıca konserleri, etkinlikleri, mağaza konsepti ile ziyaretçilerini cezbedecek. Sadece Ankaralılara değil, sırasıyla komşu illere , tüm Türkiye'ye ve komşu ülkelere seslenecek. Gelen her ziyaretçi sadece parka değil bütün Ankara ekonomisine değer katacak. Ülkenin ticaretini ve turizmini geliştirecek." dedi.