Manisa'da İnanılmaz Olay! Damat Kayınpederi ile Evlendi!

Manisa'nın Soma ilçesinde nikahlarını kydıran çift evlilik cüzdanlarını alıp evlerine geçtiklerinde hayatlarının şaşkınlığı ile karşılaştılar. Aile cüzdanına bakan damat cüzdanda, eşinin isminin yerine kayınpederinin isminin yer aldığını gördü.

Manisa'da İnanılmaz Olay! Damat Kayınpederi ile Evlendi!

Resmen kayınpederi ile evlenen damat, eşi ile birlikte yanlışlığın düzeltilmesi için nikah dairesine gitti. Denizli'de yaşayan 35 yaşındaki Zekeriya Karataş, önceki gün nişanlısı Gülşah Yılmaz ile evlenmek için Soma Belediyesi Nikah dairesine gitti. Aile içinde yapılan sade bir törenle çift dünya evine girdi. Neşeli geçen törenin ardından evlerinin yolunu tutan çift, burada nikah cüzdanına baktıklarında hayatlarının şokunu yaşadılar. Gelinin adının olması gereken yerde 56 yaşındaki kayınpederi Muzaffer Yılmaz'ın isminin yazılı olduğunu gören damat durumu eşiyle paylaştı ve nikah dairesinin yolunu tuttular.

Basın mensuplarına olayı gülerek anlatan damat, "Nikah kıymak için Soma Belediyesine gittik. Bütün işlemlerimizi halletmiştik. 15 dakika sonra nikah kıyma işlemi başladı ve bitti. Biz tabi mutluluktan fotoğraf, video işlerini hallettik, şekerlerimizi yedi. Eve geldik. Uzaktan misafirler vardı onları karşıladık. Eve geldiğimizde tabii biz nikah defterini kontrol etmemiştik. Eve geldiğimizde kontrol ettik. Eşimin hiçbir yerde ismi geçmiyor. Sadece fotoğraf var. Muzaffer Yılmaz yazılı. Muzaffer Yılmaz’da eşimin babası.İlk tabi biz hiç nikah defteri görmediğimiz için önce bir şoka girdik. Kontrol ettik tekrardan. Öyle bir durum yok. Orada eşimin isminin yazması gerekiyordu. Tekrardan saat 16.00’da kıydığımız için geç vakitteydi. Belediyede kapanacaktı. Biz telaş içinde bir şekilde tekrar ulaştık. Nikah memurunu son anda merdivende yakaladık.Bizim başımızdan geçen bu durumu kendisine izah ettik. Buna tabi o da şaşırdı, ‘Böyle bir şey olmaması gerektiğini’ söyledi.’ Kütüğe doğru şekilde işlendiğini’ kendi söyledi. ‘Kütüğe ben işledim ama defteri başka bir arkadaş yazdı’ dedi. Baba adını geçirdiler. Daha sonra biz geldiğimizde artık birbirimize espriler yapmaya başladık. Eşim ‘Babamı sen mi aldın? Nikah kıydık’ dedi. Güzel anı oldu bizim için" ifadelerini kullandı. Resmi olarak kayınpederi ile evli gözüken damat, düzeltilmenin bir iki gün içerisinde yapılacağını söyledi.