Maliye Bakanlığı Muhasebe Memurlarına Eğiitm Verecek!

Maliye Bakanlığı,lisans mezunu memurlarına kamudaki performans ve kaliteyi artırmak adına eğitim verileceğini açıkladı.Eğitime kimler başvurabilir,başvuru şartları nelerdir gibi detaylar haberimizde.

Maliye Bakanlığı Muhasebe Memurlarına Eğiitm Verecek!

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü 1000 kişilik sertifika eğitim programı duyurusu yayınladı. Programda sertifika almaya hak kazanan adaylar mahalli idareler, genel ve özel bütçeli idareler ve sosyal güvenlik kurumlarında muhasebe yetkilisi olarak görevlendirilecek.

Sertifika alan adaylar içerisinden 500 kişi Maliye Bakanlığı tarafından genel bütçeli idarelerde görevlendirilecek. Eğitim programına başvuracak adayların kamu idarelerinin muhasebe hizmetlerinde en az 4 yıl görev yapmış olması ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği, TBMM, Maliye Bakanlığı veya Gelir İdaresi Başkanlığında kadrolu personel olması gerekmekte.

Sertifika alan adaylar içerisinden 200 kişi Maliye Bakanlığı tarafından özel bütçeli idarelerde görevlendirilecek. Eğitim programına başvuracak adayların kamu idarelerinin muhasebe hizmetlerinde en az 4 yıl görev yapmış olması, lisans mezunu olması ve özel bütçeli idarelerde kadrolu personel olması Betebet gerekmekte.

Sertifika alan adaylar içerisinden 200 kişi Maliye Bakanlığı tarafından Mahalli İdarelerde görevlendirilecek. . Eğitim programına başvuracak adayların kamu idarelerinin muhasebe hizmetlerinde en az 4 yıl görev yapmış olması, en az lisans mezunu olması, büyükşehir belediyeleri, il, ilçe ve belde belediyeleri ile il özel idarelerinde kadrolu personel olması gerekmekte.

Sertifika alan adaylar içerisinden 100 kişi Maliye Bakanlığı tarafından sosyal güvenlik kurumlarında görevlendirilecek. Eğitim programına başvuracak adayların muhasebe hizmetlerinde 4 yıl çalışmış olması, en az lisans mezunu olması ve sosyal güvenlik kurumlarında kadrolu personel olması gerekmekte. 

Sertifika programına başvurular 1 Mart Çarşamba günü başlayacak 28 Nisan Cuma günü sona erecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını elektronik ortamdan yapabilecekler.

Özel bütçeli idareler sertifika eğitim programı duyurusu için TIKLAYINIZ.

Genel bütçeli idareler sertifika eğitim programı duyurusu için TIKLAYINIZ.

Mahalli idareler sertifika eğitim programı duyurusu için TIKLAYINIZ.

Sosyal güvenlik kurumları sertifika eğitim programı duyurusu için TIKLAYINIZ.

Kamubulteni.com KONYA