Mahkumlara Af Tarihi İle İlgili Son Dakika Açıklaması

Mahkumlara af ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada mahkumlara af için kanun teklifinin TBMM 'ye geleceği tarihe yer verildi.

Mahkumlara Af Tarihi İle İlgili Son Dakika Açıklaması

Mahkumlara af ile ilgili son dakika açıklaması.

MHP Kırıkkale Milletvekili Avukat Halil Öztürk, yaptığı son açıklamada mahkumlara af meselesine değindi. Öztürk , af teklifinin incelenmeye devam edildiğini, incelemenişn sona ermesi sonrası yürülüğe gireceğini söyledi. 

Öztürk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"MHP Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız tarafından kanun teklifimiz verildi. Teklif inceleniyor. Hükümetin de düşündüğü yöntem var. Seçimden sonra her ikisi ortaya konur, konuşulur."

AK PARTİ 'NİN DÜŞÜNDÜĞÜ YÖNTEM VAR

Öztürk yaptığı açıklamada mahkumlara af ile ilgili incelemenin devam ettiğini, af konusunda AK Parti 'nin de düşündüğü bir yöntem olduğunu söyledi. Ancak Öztürk , AK Parti 'nin teklifi hakkında bir bilgi vermedi. Söz konusu yöntem hakkında önümüzdeki günlerde açıklama gelecek. 

SEÇİMDEN SONRA

Mahkumlara af meselesi seçimden sonra TBMM 'de görüşülecek. AK Parti 'nin de yeni yöntemi ile birlikte af meselesi TBMM 'ye gelecek ve görüşülecek.

Seçimden sonra yeni askerlik sistemi de TBMM Başkanlığı 'na gelecek. Bu nedenle af meselesinin Nisan ayının son günlerinde meclise gelmesi bekleniyor. 

BİNALİ YILDIRIM 'IN AF AÇIKLAMASI

Önceki gün vatandaşlarla sohbet eden Binali Yıldırım, mahkumlara af ile ilgili gelen soruya "MHP'nin verdiği af teklifi üzerinde çalışılıyor tek tek. Kamu vicdanını nasıl rahatsız olmaz onun ortaya çıkması lazım. Acele karar verirsen bu sefer başka mağduriyetler olur"  cevabını verdi. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından mahkumlara af ile ilgili talep ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Af haberlerinden anlık haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN