Kura ile TTK'ya 1000 İşçi Alımı Başvuru Şartları Hakkında Önemli Açıklama

Türkiye Taşkömürü bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından 1000 işçi alımı yapılacak. Başvuruların başlamasına saatler kala önemli bir uyarı geldi.

Kura ile TTK'ya 1000 İşçi Alımı Başvuru Şartları Hakkında Önemli Açıklama

TTK 1000 işçi alımı yapacak.

1000 işçi alımı ile ilgili önemli bir son dakika açıklaması geldi. Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu tarafından yazılı bir açıklama yapıldı. İşçi alımı ile ilgili gelen son dakika açıklamasında , başvuru esnasında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin uyarılara yer verildi.

BAŞVURU TARİHLERİ

GMİS yönetim kurulundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye Taşkömürü Kurumu’na Pano Ayak Üretim İşçisi Alım İlanı, TTK Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde (www.taskomuru.gov.tr) 6 Şubat 2019 tarihinde yayınlanmıştır. İŞKUR, TTK’ya alınacak işçiler için aday başvurularının 12 Şubat 2019 tarihinde başlayacağını ve 18 Şubat 2019 tarihi mesai saati sonunda tamamlanacağını duyurmuştur.

BAŞVURU ŞEKLİ

Adaylar; nüfusa kayıtlı oldukları adreslere göre Zonguldak, Bartın ve Karabük İş Kurumu İl Müdürlüklerine, İŞKUR’un www.iskur.gov.tr internet adresine, Alo 170 hizmet numarasına, İŞKUR Hizmet Noktalarına müracaat edebilecekler.

YAŞ ŞARTI VE KURA TARİHİ

12 Şubat 1988 tarihi ve sonra doğanlar ile 18 Şubat 2001 tarihi ve önce doğanlar aday olarak başvuruda bulunabilecektir.

Başvuranlar arasından işe girmeye hak kazanacak adayları tespit etmek için 2-3 Mart 2019 tarihlerinde, kamuoyuna açık ve noter tarafından kura çekimi yapılacaktır. Hiçbir şahıs veya kuruma kontenjan adı altında hiçbir ayrıcalık tanınmamıştır. Bu nedenle başvuruda bulunacak olanların, adayların; simsarların vaat ve telkinlerine inanmamaları gerektiğini, para ve/veya çıkar sağlama amacı güden bu kişilerin işçi alımlarında hiçbir etki ve yetkilerinin bulunmadığını hatırlatıyor, bölge halkını, simsarlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz."

TTK 1000 işçi alım ilanı için TIKLAYIN

BAŞVURULAR BAŞLIYOR

TTK işçi alımı başvurusu başladığı anda, başvuru ekranı açıldığı anda ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN