KPSS 2019 3 Tercihlerinde Sona Gelindi! Yarın Son Gün...

KPSS 2019/3 tercih işlemlerinde sona gelindi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı tercihleri 24 Ocak saat 23.59 itibariyle sona erecek.

KPSS 2019 3 Tercihlerinde Sona Gelindi! Yarın Son Gün...

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2019 /3 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 265 sözleşmeli personel alımı için tercih sürecinde sona gelindi. ÖSYM, tarafından geçtiğimiz günlerde yayımlanan tercih duyurusunda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne önlisans ve lisans mezunları arasında 265 sözleşmeli personel alımı yapılacağı, ilgili alımlar için 101 kişilik büro personeli, 164 kişilik tekniker kadrosunun ayrıldığı belirtilmişti. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı için tercih yapacak adayların tercih kılavuzunda belirtilen başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerekli. Tercihler 24 Ocak saat 23.59'a kadar ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden online olarak yapılabilecek. 

Önlisans Mezunu Adayların Tercih Yapabileceği Sözleşmeli Pozisyonlar Aşağıdaki Gibi: 

Lisans Mezunu Adayların Tercih Edebilecekleri Pozisyonlar

Tercih yapacak adayların nitelik kodlarını dikkatle incelemesi gerekli. Önlisans ve lisans düzeyinden KPSS 2019 3 için tercih yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilen nitelik kodlarındaki şartları yerine getirmesi gereklidir.