Korkunç Kaza! MHP'li Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

Ankara'nın Akyurt ilçesinde meydana gelen kazada, MHP Durağan Belediye Başkan aday adayı Ali Dalkılıç hayatını kaybetti.

Korkunç Kaza! MHP'li Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

MHP İLçe Başkanı Osman Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Ateş ise yaralandı.  Başkentte meydana gelen kazaya ilişkin detaylar haber merkezlerine ulaşmaya başladı. Ankara'nın Akyurt ilçeinde bir cipin devrilmesi neticesinde MHP Durağan Belediye Başkan Aday adayı Ali Dalkılıç hayatını kaybederken, aynı araçtaki MHP İlçe Başkanı Osman Yıldırım ile Yönetim Kurulu üyesi Hayrettin Ateş ise yaralandı.  MHP Durağan ilçe Başkanı Osman Yıldırım'ın idaresindeki cip, Çankırı-Ankara karayolu Çam Mahallesi Tekebeli mevkiinde henüz bilinmeyen bir sebeple sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi.

YILDIRIM'IN DURUMU AĞIR

Kazada, MHP Durağan Belediye Başkan aday adayı olduğu belirtilen Dalkılıç olay yerinde hayatını kaybederken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yıldırım ile Ateş, ambulanslarla Akyurt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Yıldırım, buradaki ilk müdahalenin ardından Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

DALKILIÇ DAHA ÖNCE 3 DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMIŞTI

MHP'li heyetin, Dalkılıç'ın belediye başkan adaylığı sürecini görüşmek için Sinop'tan Ankara'ya gittikleri bildirildi. Dalkılıç daha önceki yıllarda 3 dönem Durağan Belediye Başkanlığı yapmıştı.