Koray Aydın'dan Esenler Belediye Başkanı'na Sert Yanıt : Hesap Verecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Esenler Belediye Başkanı Ak Partili Tevfik Göksu'nun bir iftar programında Ekrem İmamoğlu'na yönelik sarf ettiği açıklamalara çok sert tepki gösterdi.

Koray Aydın'dan Esenler Belediye Başkanı'na Sert Yanıt : Hesap Verecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Esenler Belediye Başkanı Ak Partili Tevfik Göksu'nun bir iftar programında Ekrem İmamoğlu'na yönelik sarf ettiği açıklamalara çok sert tepki gösterdi.  Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Koray Aydın şu ifadeleri kullandı: 

TRABZONLULARA LAF EDEN GÖKSU; ADALETE, MİLLETE VE TARİHE HESAP VERECEK!

AK Partili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu bir iftar programında Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasına en çok Yunan medyası sevindiğini ifade ederek; İmamoğlu’nun memleketi üzerinden tüm Trabzonlulara ve Karadenizlilere çirkin ve aşağılık bir biçimde Yunan benzetmesi yapmıştır.

Kendi kinine iftarda bulunanları da alet eden Göksu, aklını izanını kaybetmiş, kabinenin 4 Bakanının Trabzonlu, Cumhurbaşkanının Rizeli olduğunu unutmuştur. Yunan medyasını iyi takip ettiğine göre, partinizdeki Trabzonlular kazanınca da Yunanlılar sevinmiş midir Bay Göksu!

Halkı açıkça kin ve düşmanlığa tahrik eden, bölücülük ve nefret suçu işleyen Tevfik Göksu’nun bu aşağılık tavrı ve sözleri; bilinçaltında sakladığı Trabzonlu düşmanlığının,  Karadenizli düşmanlığının ve nihayet Türk düşmanlığının apaçık bir göstergesidir.

Tevfik Göksu’nun İmamoğlu ve Trabzonlulara yönelik düşmanca tavrı ve sözlerinin “İstiklal harbinde keşke Yunan galip gelseydi” diyen alçak zihniyetten hiçbir farkı yoktur. Vakit hesap vaktidir; Tevfik Göksu, adalete, millete ve tarihe hesap verecektir.

FETÖ’SEVER GÖKSU, VATANSEVER TRABZONLULARA LAF EDİYOR, HADİ ORDAN!

Ekrem İmamoğlu’nun dedesi İmamzade Mehmet oğlu Mevlüt İstiklal Savaşı gazisidir, diğer kardeşleri Ahmet, Alican ve Osman gittikleri cephelerde şehit düşmüşlerdir. Bu hikâye esasen bütün illerimizin ortak hikâyesi ve gurudur. Bu aileye ve Trabzonlulara laf etmek büyük gaflettir.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu’na ve Trabzonlulara dil uzatan Bay Göksu’nun geçmişte FETÖ elebaşına dizdiği övgüler hala hafızalarda ve internet kayıtlarındadır. FETÖ’sever Göksu, şimdi kalkmış vatanseverlere laf ediyor, hadi ordan!

İMAMOĞLU YENİDEN KAZANACAK; BU HESAP SANDIKTA GÖRÜLECEKTİR

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili de olan Göksu’ya en güzel cevabı Trabzonlular, Karadenizliler ve tüm İstanbul halkı 23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na sahip çıkarak vereceklerdir. İmamoğlu yeniden kazanacak, bu hesap sandıkta görülecektir.

İYİ Parti olarak, milliyetçiliğinden, vatanseverliğinden, demokratlığından ve dürüstlüğünden emin olduğumuz Sayın Ekrem İmamoğlu’nun sonuna kadar yanındayız ve arkasındayız. Trabzonlu olmak, hemşehrilerinin yanı sıra Türk milletinin hakkını ve hukukunu da savunmayı gerektirir.

Trabzonluların ve Karadenizlilerin kökenini, vatanseverliğini ve milliyetçiliğini sorgulamak; kazanmak için her yolu mübah gören siyasetin zavallısı ve şarlatanı Göksu ve onun zihniyetindekilerin hakkı ve haddi değildir. Türkiye'nin T’si Trabzon, Trabzon’un TR’si Türkiye’dir.