Konya'da Restoranda Gürültü Kavgası Kanlı Bitti! Ölü ve Yaralılar Var

Konya Merkez Karatay'da bir restoranda çıkan 'Gürültü tartışması' kanlı sona erdi. 1 Ölü, 1'i ağır 4 yaralı.

Konya'da Restoranda Gürültü Kavgası Kanlı Bitti! Ölü ve Yaralılar Var

Konya'da bir restoranda müşterileri gürültü yaparak rahatsız ettikleri gerekçesiyle uyarılan bir grubun, av tüfeğiyle ateş açması neticesinde iş yeri sahibi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.  

Olay Merkez Karatay ilçesi Mevlana Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre restoran sahibi Musa Yıldız ve Çalışanlarıyla, müşterileri rahatsız ettikleri öne sürülen bir grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Musa Yıldız ile çalışanlar Mehmet Çerezci, Süleyman Kaz , Ahmet Altan ve Umut Avcı grubun Asyabahis ateşlediği av tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahelesi yapılan yaralılar daha sonra Konya Numune hastanesine kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılara arasında yer alan iş yeri sahibi Musa Yıldız'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Diğer yaralılardan Mehmet Çerezci'nin de sağlık durumunun kötüye gittiği, hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Polis ekipleri kaçan saldırganları kısa sürede yakaladı. Olay yerinde inceleme işlemleri sürüyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA