Konya'da Otomobil ile Tır Çarpıştı! Kazada 2 Kişi Öldü, 2 Kişi Yaralandı

 Konya'nın Akşehir ilçesinde otomobilin tırla çarpışması souncunda 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Konya'da Otomobil ile Tır Çarpıştı! Kazada 2 Kişi Öldü, 2 Kişi Yaralandı

Konya Akşehir'de meydana gelen trafik kazasına dair detaylar haber merkezlerine ulaşmaya başladı. Celal İmrak idaresindeki otomobil, Ulupınar Mahallesi yakınlarında Atalay Yılmaz idaresindeki 50 EC439 plaklı TIR'la çarpıştı. 

Kazada otomobilde bulunan 63 yaşındaki Minadiye İmrak, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Celal Irmak ile aynı araçtaki 3 yaşındaki Yusuf ve 34 yaşındaki Havva Coşar yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Betmoon yapılan ilk müdahelenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yusuf Coşar'ın hastanedeki tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı bildirildi. 

Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılan ve durumu ağır olan diğer iki yaralanın daha sonra Konya'ya sevk edildiği öğrenildi. Minadiye İmrak'ın cansız bedeni olay yeri incelemenin ardından Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA