Kırıkkale'de Meydan Dayağı Atılan Sapık Tutuklandı!

Kırıkkale'de bir kadını taciz ettiği gerekçesiyle vatandaşlar tarafından meydan dayağından geçirilen şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kırıkkale'de Meydan Dayağı Atılan Sapık Tutuklandı!

Kırıkkale'de bir kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Emre K.  çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kent merkezindeki bir parkta M.E. isimli bir kadını taciz ettiği öne sürülen Emre k. vatandaşlar tarafından meydan dayağından geçirilmişti. Bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü belirtilen Emre K.'yı linç edilmekten son anda güvenlik Aresbet görevlileri kurtarmıştı. Polis teslim edilen Emre K. emniyet müdürlüğündeki ifadesinde kadına tacizde bulunmadığını su istemek için kadının yanına gittiğini söyledi. Kadının su istediği esnada bağırmaya başladığını öne süren şahıs, art niyetli hareket etmediğini ifade etti.

Bir AVM'de çalıştığı tespit edilen Emre K. emniyet müdürlüğündeki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Burada çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenilen şahıs Kırıkkale Keskin F Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA