Kilis'te Can Pazarı! 11 Suriyeli Yaralandı!

Kilis'te iki otomobilin çarpışması neticesinde Suriye uyruklu 4'ü çocuk 11 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Kilis'te Can Pazarı! 11 Suriyeli Yaralandı!

Suriye uyruklu Cuma el-Mustafa idaresindeki otomobil, Kilis Çevre Yolu Şeyh Mansur Kavşağında, Suriye uyruklu Helal Yusuf Hamdo idaresindeki otomobille çarpıştı.

Kazada sürücüler ile birlikte araçlardaki Muatez Yusuf (31), Kenan Yusuf Hamdo (7), İlyas Yusuf (5), Hale Yusuf Hamdo (27), Fatma Yusuf (2), Fatma Yusuf Hamdo (18), Emel Yusuf (19), Fadik Yusuf (30) ve Hilal Yusuf Hamdo (1) isimli kişilerin yaralandığı öğrenildi. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri kaza mahalinde güvenlik önlemi alırken, yaralı suriyelilere ilk yardım olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Daha sonra yaralı kişiler 112 Sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılar arasında hayati tehlikesi bulunan kimsenin olmadığı öğrenildi. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kamudan haberler, Kilis haberleri, gündemdeki son dakika gelişmeleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA