Kılıçdaroğlu: Ekrem İmamoğlu Bu Saatten Sonra CHP'nin Adayı Değil, 16 Milyonun Adayıdır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuşuyor. CHP Liderinin gündeminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali bulunuyordu. Burada YSK'ya yönelik eleştirilerini sürdüren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, YSK üyelerinin isimlerini de tek tek grup toplantısında saydı. YSK'nın İBB seçimlerinde seçimin tekrarı için oy kullanan üyelerine 'Çete' diye hitap eden Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun önümüzdeki seçimde CHP'nin adayı değ

Kılıçdaroğlu: Ekrem İmamoğlu Bu Saatten Sonra CHP'nin Adayı Değil, 16 Milyonun Adayıdır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuşuyor. CHP Liderinin gündeminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali bulunuyordu. Burada YSK'ya yönelik eleştirilerini sürdüren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, YSK üyelerinin isimlerini de tek tek grup toplantısında saydı. YSK'nın İBB seçimlerinde seçimin tekrarı için oy kullanan üyelerine 'Çete' diye hitap eden Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun önümüzdeki seçimde CHP'nin adayı değil, 16 milyon İstanbullunun adayı olacağını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Ekrem İmamoğlu CHP'nin adayı değildir bu saatten sonra.  16 milyon İstanbullunun adayıdır.

Ekrem İmamoğlu bu saatten sonra CHP'nin değil, 16 Milyon İstanbullunun Büyükşehir belediye başkan adayıdır. Vicdanımız, ahlakımız bunu öngörüyor. Milletin vicdanı, milletin vicdanı, sağduyusu her şeyin üstündedir. Bakınız ne yaptı İmamoğlu, mazbatasını veren kim hakimler, mazbatasını alan kim, yukarıdaki çete, o nedenle diyorum bu saatten sonra 16 milyon İstanbullunun büyükşehir belediye başkan adayıdır. Seçime gideceğiz, seçime gideceğiz. Ekrem İmamoğlu bu kısa sürede su ücretlerinde yüzde 40 indirim yaptı, kim için, sırtı kalın olanlar için değil, lordlar için değil, fakir fukara için yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tabelasına Türkiye Cumhuriyetini ekledi. Bu da Bahçeli'ye kapak olsun diyorum.  04 yaş arası çocuklu annelere ücretsiz dedi otobüsler ücretsiz olacak dedi. 0-12 yaş arası ulaşım ücretsiz olsun dedi, öğrencilerin aylık kartını 85 liradan 50 liraya indirdi. Dini bayramlarda otobüslerde indirim vardı,  milli bayramlarda da otobüsleri bedava yaptı. Fakirinin, zengininin, hangi kimlik, inançtan olursa olsun 16 milyonu kucaklayan tek ve en önemli belediye başkanıdır bu saatten sonra. Ekrem İmamoğlu bir kişiden talimat almayacak artık, saraydan talimat almayacak, 16 milyon İstanbullu'dan talimat alacak." dedi.

DETAYLAR GELİYOR...