Kerimcan Durmaz'ın 3.1 Milyon Takipçili Hesabından Skandal Paylaşım! - Kerimcan'dan İlk Açıklama

Sosyal medya ünlüsü Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım büyük tepkilere neden oldu. Kerimcan Durmaz adına açılan 3.1 milyon takipçili hesaptan mastürbasyon videosu yayımlandı.

Kerimcan Durmaz'ın 3.1 Milyon Takipçili Hesabından Skandal Paylaşım! - Kerimcan'dan İlk Açıklama

Sosyal medya ünlüsü Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepkilere neden oldu. İnstagram hikayeler kısmından cinsel organ yer alan bir video paylaşan Kerimcan Durmaz'ın paylaşımı kısa sürede büyük tepkilere neden oldu.

Durmaz'ın hesabının hacklendiğine yönelik yorumların yanı sıra, gündemde kalmak için böyle bir şey paylaştığına yönelik de yorumlar geliyor. 

Kerimcan'ın sosyal medya hesabından açıklama geldi.

Kerimcan Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, videonun kendisine ait olmadığını, bu videonun başka bir hesaptan kendisine geldiğini ve avukatına iletmek isterken yanlışlıkla hikayeler kısmında paylaştığını belirtti. İlgili video ve ona benzer videoların tarafına sürekli geldiğini söyleyen Durmaz,  Videodan dolayı takipçilerinden özür dilediğini belirtti. 

Kendisinin de videodan çok rahatsız olduğunu, ilgili durumdan mağdur olduğunu belirten Durmaz, videoyla ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvuracağını söyledi.