Kerimcan Durmaz'ın 3.1 Milyon Takipçili Hesabından Paylaşılan Video Tepki Çekmişti! 'Hapse Girebilir'

Sosyal medya ünlüsü Kerimcan Durmaz hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir. Açıklama, avukat Aslı Hatemi'den geldi. 2 . sayfa programına telefonla katılan Avukat Aslı Hatemi, Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya hesabından yayımlanan videonun teşhircilik kapsamında değerlendirilebileceğini bunun da cezasının 6 aydan 5 yıla kadar hapis olduğunu söyledi.

Kerimcan Durmaz'ın 3.1 Milyon Takipçili Hesabından Paylaşılan Video Tepki Çekmişti! 'Hapse Girebilir'

3.1 milyon instagram takipçisine sahip sosyal medya ünlüsü Kerimcan Durmaz'ın yanlışlıkla paylaştığı iddia edilen videoyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Ünlülerin avukatı Aslı Hatemi, Kerimcan Durmaz'ın hesabından paylaşılan videonun 'Teşhircilik' suçuna girebileceğini ve bunun da cezasının 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezasını beraberinde getireceğini söyledi.

 Sosyal medya ünlüsü Kerimcan Durmaz'ın instagram hesabından dün paylaşılan bir video büyük tepkilere neden olmuştu. Videoda uçak tuvaletinde mastürbasyon yapıldığı görülürken, Kerimcan Durmaz, videonun kendisine ait olmadığını, sosyal medya üzerinden birilerinin kendisine attığını ve bu videoyu da avukatına göndermek isterken yanlışlıkla paylaştığını söylemişti.

Takipçilerinden büyük tepki alan Kerimcan Durmaz'ın hapis cezasıyla karşı karşıya kalması da söz konusu olabilir. 2. sayfa programına telefonla bağlanan avukat Aslı Hatemi, "Bu ciddi bir suç, suçun tanımı ise alenen hayasız harekette bulunmak. 6 ay ile 5 yıl arası cezası var. Hapis kararı çıkabilir. Savcılık bu görüntüyü ihbar kabul edip soruşturmaya başlayabilir" dedi.