Kenan Sofuoğlu, İmamoğlu'na Destek Veren Ünlüleri Paylaştı ve Sert Tepki Gösterdi

AK Partili Milletvekili Kenan Sofuoğlu sosyal medya hesabı üzerinden , Ekrem İmamoğlu 'na destek veren ünlülerin fotoğrafını paylaştı ve onlara sert şekilde tepki gösterdi.

Kenan Sofuoğlu, İmamoğlu'na Destek Veren Ünlüleri Paylaştı ve Sert Tepki Gösterdi

Kenan Sofuoğlu 'ndan ünlülere tepki.

YSK sandıklarda usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle sadece İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilenmesini istedi. Bu karar sonrası açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, artık herkes konuşacak, sanatçı da iş insanı da konuşacak demişti. Bu sözler sonrası sosyal medya üzerinde onlarca ünlü , Ekrem İmamoğlu 'na destek mesajları paylaştı ve #HerÇokŞeyGüzelOlacak etiketi ile paylaşım yaptı.

AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ünlülere tepki gösterdi. İşte Kenan Sofuoğlu 'nun paylaşımı >>

"Yazıklar olsun nankörler! Bu ülkeyi yaklaşık 20 yıldır yöneten Recep Tayyip Erdoğan sayesinde her biriniz milyonersiniz, lüks hayatınız, milyonlarca takipçiniz var. İstanbul'a yapılan hizmetleri bizlerden çok sizler kullanıyorsunuz.

Ekrem İmamoğlu'na sözüm yok ama fırsatı yakaladık hadi Ak Parti'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim diye birlik olan, milyonlarca seveni olan, yediği kabı pisleyen ünlü nankörlersiniz. Diyeceksiniz ki sen kimsin motorcunun biriyim ama nankör değilim, ülkesine sınıf atlatan liderine sadık bir vatandaşım.(Bu arada siyasetçi filan değilim)"

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA