Kayseri Yeni Valisi Şeyhmus Günaydın Kimdir-Nerelidir?

Isparta Valisi Şeyhmus Günaydın, bugün yayımlanan kararname ile Kayseri Valiliği görevine atandı. Peki Şeyhmus Günaydın kimdir? Nerelidir?

Kayseri Yeni Valisi Şeyhmus Günaydın Kimdir-Nerelidir?

Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı.

27 Ekim tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesinde Isparta Valisi Şeyhmus Günaydın, Kayseri Valisi olarak atandı. 

ŞEYHMUS GÜNAYDIN KİMDİR?

Isparta Valisi olarak görev yaparken bugün yayımlanan kararname ile Kayseri Valisi görevine atanan Şehmus Günaydın 1966 yılında Batman 'da dünyaya geldi. İlk orda ve lise tahsilini Batman 'da tamamlayan Günaydın, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 'nden mezun oldu.

YAPTIĞI GÖREVLER

Mezun olduktan sonra Şeyhmus Günaydın sırasıyla şu görevleri yaptı: Hatay Kaymakam adaylığı, Yeşilova, Ulukışla Kaymakam Vekillikleri, Sulakyurt, Gürgentepe Kaymakamlıkları, Bitlis ve Şanlıurfa Vali Yardımcılıkları; Alaçam, Yatağan Kaymakamlıkları ve Aydın Vali Yardımcılığı; Urla Kaymakamlığı..

23 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi ile Kastamonu valiliğine atanan Günaydın, 2016 yılına kadar Kastamonu'da görev yaptı. Günaydın, 30 Mayıs 2016 tarihli kararname ile Isparta valisi olmuş, bugün yayımlanan kararname ile Kayseri Valisi olmuştur.

Kayseri Valisi Günaydın evli ve üç çocuk babasıdır.

Kamubulteni.com  |  Kayseri