Kayseri'de Gelinine Cinsel İstismarda Bulunan Sapık: Asıl O Bana Etti

Kayseri'de oğlu İ.Ö'nün nikahlı eşine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan şahsa 29 yıl hapis cezası verilirken, H.Ö. isimli 46 yaşındaki sapık , mahkemedeki savunmasında, gelininin kendisine tacizde bulunduğunu öne sürdü. Olay, 12 Haziran 2019 tarihinde meydana gelmişti.

Kayseri'de Gelinine Cinsel İstismarda Bulunan Sapık: Asıl O Bana Etti

Kayseri'de Gelinine Cinsel Tacizde Bulunan Sapık: Asıl O Bana Etti
 

Hakan Ö. isimli 46 yaşındaki sapık, yanında yaşayan oğlu 24 yaşındaki İ.Ö. işe gittikten sonra , dini nikahlı 17 yaşındaki eşi F.Ç.'ye mutfakta bulaşık yıkadığı esnada tacizde bulundu. 1'inci kattaki evin balkonundan atlamak isteyen genç kızı yakalayıp, içeriye çeken Hakan Ö. daha sonra odada genç kadına cinsel istismarda bulundu. F.Ç. bunun üzerine çantasını alarak yeniden balkona çıkıp kaçtı. F.Ç'nin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri sapık kayınbabayı gözaltına alırken, şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklu yargılanmak üzerine cezaevine gönderilmişti.

Mağdur F.Ç., dini nikahla birlikte yaşadığı İ.Ö'yü işe uğurladıktan sonra kayınpederinin cinsel saldırısına uğradığını belirterek, "Kaçmaya çalıştım, kendimi, odaya kilitledim. 'Aç kapıyı' diye bağırdı. Sonra birden kapı açıldı. Nasıl açtığını anlamadım. Ardından tekrar taciz etmeye başladı. Korktum, balkondan kaçmayı düşündüm. Beni içeri çekti. Evde, görümcelerim vardı ama uyuyorlardı ve odalarını kilitlemişlerdi. Bağırmama rağmen uyanmadılar. Bırakması için yalvarmıştım. Sonra çantamı alarak, balkondan atladım, şikayetçiyim" ifadelerini kullandı. Hakan Ö. ise üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, gelininin de rızasıyla olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, şahsa 29 yıl hapis cezası verdi.